Termék-összehasonlító

Biztosítsa vásárlói kényelmét, és lehetővé teszi számukra az áruk összehasonlítását a leíró és szemléltető paraméterek alapján. Előnyre tesz szert a konkurenciával szemben, és az ügyfeleknek eggyel több okuk lesz visszatérni az oldalára.

A telepítést követően az összehasonlító azonnal aktív az alapértelmezett értékekkel. Az összehasonlításra szolgáló gombok a termék listájában és részleteiben jelennek meg, beleértve a keresést és a márkaoldalt. Az összehasonlító ikonja a webshop fejlécén jelenik meg és a teljes megjelenítés optimalizálva van a POP, ROCK, SOUL, Techno, Tango, Waltz, Classic, Step és Disco sablonokra.

A letöltést követően a termék paraméterei nem lesznek azonnal letöltve! A paraméterek naponta 1x-szer, este szinkronizálódnak. Abban az esetben, ha szeretne leíró / szűrő paramétereket azonnali szinkronizáció kiegészítővel, szükséges bejelentkeznie a kiegészítők adminisztrációjába és rákattintania a "Paraméterek aktualizálása gombra".

Alapbeállítások

A termék-összehasonlító alapbeállításaiban az alábbi paramétereket lehet beállítani:

 • Max. termékek száma
  Az érték megadja, hogy a felhasználó maximálisan mennyi terméket tehet az összehasonlítóba, 2 és 10 db között lehet választani.
 • Csak a regisztráltak számára
  Abban az esetben, ha ez az opció van kiválasztva, a nem regisztrált vásárló számára az összehasonlítóban az opciók elszürkülnek és a leütést/kattintást követően felkérik a vásárlót a regisztrációra.
 • A regisztráltaknak ne mutasson árat
  Ha az opció aktív, az árak nem jelennek meg az összehasonlítóban a regisztrált vásárlók számára. A Shoptet API jelenleg nem tud a regisztráltak áraival dolgozni, ha az Ön regisztrált felhasználóinál külön árjegyzéket / hűségakciókat használ, ajánljuk az opció aktívan hagyását. Egy átmeneti megoldásról van szó addig, amíg hozzáférünk a regisztrált vásárlók számára szánt végleges árhoz.
 • Ár megjelenítése
  A termékek árának formátuma az összehasonlítóban (áfával, áfa nélkül, mindkét ár - fő ár áfával, mindkét ár - fő ár áfa nélkül).
 • Leíró paraméterek összehasonlítása
  A leíró paraméterek felsorolása az összehasonlítóban.
 • Szűrő paraméterek összehasonlítása
  A szűrő paraméterek felsorolása az összehasonlítóban.
 • Mindig megjeleníteni a Részletek gombot
  Ha az opció aktív, akkor a termékeknél a vásárlás gomb helyett a részletek gomb jelenik meg (a termékre mutató linkkel).
 • Rövid leírás megjelenítése
  Megjelenjen-e az összehasonlítóban a rövid termékleírás a termékeknél. 

További beállítások

Címke

Beállíthatja a terméknél lévő címke stílusát és színét. A címke elrejthető, vagy megjeleníthető ikonként, szövegként vagy szöveges ikonként. A címke Akció, Hírek és egyéb címkeként jelenik meg az oldalon.

Fejléc

Állítsa be a fejlécben levő ikonok és a köröcske hátterének színét, amely jelöli az összehasonlítóban lévő termékek számát.

Gombok

Állítsa be a termék hozzáadására / eltávolítására szolgáló hivatkozások színét és stílusát a termék-összehasonlítóban. A gombokat kikapcsolhatja, esetlegesen a termék részleteinél szövegként ábrázolhatja vagy ikont rakhat a szöveg elé. A terméklistában használhat szöveges hivatkozást, ikonnal ellátott szöveget, vagy egy általunk javasolt opciót, a termék sarkánál található ikont (a pozíció az adott sablontól függ).

 

Nyelvi beállítások

A Beállítások - nyelvek lapon kezelheti az összehasonlító teljes szövegét. A telepítést követően hozzáadódik a webshopja alapértelmezett nyelve. A nyelvre való kattintással az adott nyelv összes szövegét javíthatja. További nyelvek hozzáadásáért kattintson a nyelvek táblázata alatti "Hozzáadás" gombra.

Facebook