Mit csinálunk

 
Weboldalak

A kinézet minden weboldal megjelenésének szerves része. Minden látogató hamarabb észreveszi, mint ahogy olvasni kezd, és ha a kinézet eltántorítja, lehet hogy el sem kezdi a böngészést. A jó grafika fény és frissességet adhat az oldalnak, a rossz grafika eltemetheti még a legjobb ötleteket is.

Az oldal megjelenése, a kiválasztott színek, vanolak, betűtípus és a teljes kinézet minden oldal egyedi lenyomatát képezi, amelyre a látogató emlékezni fog. Ha minden úgy van összerakva, ahogy kell, a felhasználó jobban bízik a kommunikációban és a közlő. Ne feledje, a weboldalak az Ön névjegykártyái.

Shoptet
Shoptet

A Shoptet egy nagyon kifinomult megoldás internetes áruházak bérlésére, amelyet szívesen ajánlunk. Több mint 30 ezer webáruházával piacvezetőnek számít.

A Studio dkLAB a Shoptet Arany partnere. Egyedi sablonokat és egyedi tervezést készítünk, az ügyfelek igényei szerint. Teljes kódolást biztosítunk, amely nem zavarja a Shoptet működését. Az üzemeltetéshez komplett e-shop beállításokat, az általános módosításokhoz pedig UX elemzést is tudunk ajánlani.

Olyan tartozékokat szállítunk a Shoptet számára, amelyek több ezer e-shopot feljavítanak.

 
Testre szabott webáruház

Az e-shop ma már a vállalkozások szerves része. A sok éves fejlesztésen átesett modern e-shop megoldásunk nagyon egyszerűen használható és nem nélkülözi a modern e-shopok elemeit sem.

Minden e-shop teljesen egyedi, és a végső megoldást mindig az ügyfél és különösen az ő vásárlóinak igényei szerint állítjuk össze.

Igyekszünk az ügyfél számára minden lehetséges folyamatot automatizálni. Az e-shopokat olyan céges rendszerekkel kötjük össze, mint a K2, Altus Vario, MRP stb.

Facebook